- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

“2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı Olsun”

İlçemiz Kaymakamı Sayın Kaya ÇELİK, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlaması nedeniyle bir mesaj yayımlayıp tüm öğrencilere başarılar diledi.
Kaymakam Kaya ÇELİK, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi Mucur’da da büyük bir sevinç ve mutluluk içinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’na başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisinde olduklarını belirterek, kalkınma ve gelişme yolunda, ülkelerin en büyük gücü eğitimli, nitelikli, çalışkan insan varlığıdır. Ülkemizin ihtiyacı olan eğitilmiş insan gücü, ilim irfan yuvası olan okullarımızda yetiştirilmektedir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun olarak ve fırsat eşitliği içinde eğitim-öğretim imkanlarından yararlanması yönünde yoğun bir çaba sarf edilmektedir. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın sevincini yaşarken, değerli anne ve babaları da yavrularını okula hazırlanmanın güzelliğini ve tatlı telaşını yaşıyorlar. Değerli eğitimcilerimiz, üstün görev anlayışı ve sorumluluk şuuruyla bu kutsal görevlerini yerine getirirken ilçemizin eğitim ve öğretim kalitesini üst sıralara taşıma gayretlerimize bu yıl da gereken katkıyı vereceklerine inancım sonsuzdur.
Bu duygu ve düşüncelerle; 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nın öğrencilerimize, ailelerine, tüm eğitim camiamıza ve Mucurlu vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını ve başarılarla dolu bir yıl olarak geçmesini temenni ederim.” dedi. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir