- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL YEREL

AK Parti Mucur İlçe Teşkilâtı 6. Genel Kurulunu Yaptı

AK Parti İlçe Başkanlığı hizmet yarışında, 6. Olağan Genel Kurul Kongresini yaptı. İlçe Başkanı Hüseyin GÜNGÖR yeni İlçe Başkanı seçilen Oğuzhan GÜNDÜZ’e Hizmet Bayrağını teslim etti.
Geçtiğimiz Cumartesi günü Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda 6. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Başkanı seçimine tek adayla gidildi. Huzurlu ve sakin bir ortam içerisinde divan seçiminin ardından Milletvekilleri Salih ÇETİNKAYA ve Mikail ARSLAN, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ açılış konuşmasını ise Hüseyin GÜNGÖR’ün yapmasıyla oylamaya gidildi. Oğuzhan GÜNDÜZ Mucur AK Parti İlçe Başkanı seçildi.
İlçe Teşkilâtında yeni yüzlerin ve yeni oluşumların partiye değişik bir çehre katacağı umuduyla tüm yurtta olduğu gibi İlçemiz’de de Sayın Genel Başkan ve Cumhurbaşkanımızın metal yorgunluğa
son vermek amacıyla birçok değişiklikler yapılmakta.
Yeni seçilen çiçeği burnunda Başkanımız Oğuzhan GÜNDÜZ’den ise Halkın birçok isteğin den birisi ve Milletvekillerinin de konuşmasında bahsettiği İlçe Belediye Başkanlığını bu dönem kazanmak. Umut ederiz ki Milletvekilleri, İl-İlçe Başkanları ve Parti yönetimindekiler, Mucur’umuzun da büyük sorunu olan Eskimiş ve yıpranmış metal yorgunluğuna dikkat ederek, Milletvekillerinin umudu olan Mucur Belediye Başkanlığını kazanmak için Büyük Reisinde belirttiği gibi metal yorgunluğuna, Genel Başkanına, Vekiline Saygılı ve Terbiyeli, Miting meydanlarında adaylarını, koruyan, kollayan, destekleyen, yuhlamayan, yeni yüzler seçilmesini parti yönetiminden ve İlçe Başkanı Oğuzhan GÜNDÜZ’den Mucur Halkı bekliyor. Oğuzhan GÜNDÜZ’ün İlçe Başkanlığını hak ettiğini düşünen birçok düşüncenin altında ise geçtiğimiz 2009 yılında yapılan yerel seçimde AK Partide birçok kaos yaşanmış ve çok sayıda partili, partisinden istifa etmiş ama her ne sebep olursa olsun sonuna kadar partisinin yanında olup istifa etmeyen partisine destek olan yeni İlçe Başkanı bu görevi anasının ak sütü gibi hak etmiştir.
Yeni Başkan’a yeni görevlerinde Partililer, Mucur Halkı, AK Partiye gönül vermiş vatandaşlar ve Gazetemiz adına başarılarının devamını diliyoruz. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir