- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

“Ayrımcılığa, Ayırıcılığa Değil; Birleştirmeye, Barıştırmaya, Kucaklamaya Geliyoruz.”

MHP seçim çalışmalarını yapacağı büro açılış törenini 3 Mart Pazar günü gerçekleştirdi.
Kalabalık bir sevgi seliyle yapılan açılışta, MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin KÖŞKER kendisinden beklenen ve umut edilen sözlerle halkı kucakladı ve halk arasındaki bölücülüğü ve ayrımcılığı ortadan kaldıracağı konularına deyindi. Mucur halkı ise KÖŞKER’de yeni bir yüz yeni bir umut yeni bir hizmet diyerek desteklerini ortaya koymaya başladı. Yapmış, denenmiş zamanında fırsatlar verilmiş, elinden ancak o kadar gelen, ancak o kadarını becere bilen siyasetçiler artık bu sahneden çekilmeli yeni yüzler yeni hizmetler yeni anlayışlar ile yola devam edilmeli diyerek, KÖŞKER’e desteklerini dile getiriyorlar.
KÖŞKER ise açılış konuşmasında şu konulara yer verdi: Sizden çok fazla bir şey istemiyorum Sadece bir 5 yıl istiyorum. Birileri gibi 10 yıl yap yetmedi 10 yıl aday ol Mucur halkı yok desin, istemesin. Şimdi çık bir 10 yıl daha iste. Bir memleket 30 yıl birisine mahkûm bırakılamaz. Ben Allah nasip ederse 5 yıl yapacağım. 5 yıl sonun da tertemiz pırıl pırıl çevresinde örnek tüm sorunları çözülmüş halkının içinde nifak tohumları kalmamış temiz siyasetin hâkim olduğu Mucuru oluşturacağım.
Mucur siyasetinde bugün bu kirli siyaset ortamından dolayı cesaret edemeyen yem olmaktan korkan gençlerimiz kardeşlerimiz var. Bu kardeşlerime sesleniyorum. 5 yıl sonra ben tekrardan aday değilim 5 yıl sonrasına Mucura hizmet yarışı için kendinizi şimdiden hazırlayın.’ Dedi. Ben nasıl sizin duygularınızı ve umutlarınızı sömüreyim. Ben elime ajanda alıp, aslı astarı olmayan işler isimleri nasıl yazayım.
Ben Allah’tan korkarım. Lütfen dikkat buyurun burası önemli; size herkesten çok düşünüyoruz. İşsizliği gidermek için projelerimiz var. Allah’ın izni ile projelerimiz gerçekleştiğinde siz gençlerimize iş kapısı açılacak. Kimsenin kendi makam sevdası için sizleri sömürmesine izin vermeyin. RIZK ALLAH’IN TEMİNATINDADIR BU DEVLETTE HERKESİN DEVLETİDİR.
Hüseyin abiniz ne istiyor biliyor musunuz?
Benim genç kardeşim kimseye gebe kalmadan, sen şucusun, sen bucusun demeden liyakatına göre alnının teriyle evine ekmeğini götürsün. İnşallah ben bunu sağlamaya çalışacağım. Ağzımdan çıkan benim sözümdür, Bu yaşıma kadar menfaatim uğruna, dün yalancı, dolancı dediklerime, bugün övgüler dizmedim. Kendime göre şahsi hesaplar yapıp parti parti gezmedim. Kapılar da bekleyip “abi beni aday yap” diye el pençe divan durmadım. Dik durdum Allah’ıma şükür ömrüm boyunca hep dik yaşadım. Bayan kardeşlerim bacılarım sizleri de unutmadım. Veda hutbesinde peygamberimiz ne buyurmuştu. Kadınlar size ALLAH’ın emanetidir. Biz bu emanate sahip çıkıp kadınlarımızı toplum içerisinde layık olduğu konuma getireceğiz. Belediye olarak 7 mahallemize de ailelerimizin çocukları ile birlikte zaman geçirecekleri modern parklar yapacağız. en az iki tane bayanlarımıza yönelik hanımlar lokali ile aktivite merkezleri kuracağız. Bayanlarımıza özel spor salonu oluşturacağız.” Dedi.
KÖŞKER Konuşmasına şu sözlerle son verdi: “Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür ona bakın siz. Bırakın dönsün Dönme dolaplar, Haktan Hakikaten yana bakın siz.” Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir