- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL YEREL

İlçemiz’de 15 Temmuz Şehitlerimize Yakışır Bir Program Düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İlçemiz Mucur’da birtakım etkinlikler ve programlar düzenlendi.
15 Temmuz pazartesi günü Kaymakamımız Kaya ÇELİK ve İlçe protokolü tarafından ilçemizdeki şehitliklerin ziyareti ve şehitlerimizin mezarları başında anılarak duaların edilmesiyle başlayan programa Kaymakamımız Kaya ÇELİK, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Yasin TÜRKER, İlçe Jandarma Komutanı Ali ALP, İlçe Emniyet Müdür Salih KESKİN, İlçe Malmüdürü Halil BIYIK, Mucur Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlknur ÇAKIR, Yazı İşleri Müdürü Oytun ŞAHİN, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan GÜNDÜZ, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcileri, Okul Müdürleri, Şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Şehitlik ziyaretinin ardından öğle namazına müteakip Emine Hatun Camii’nde milli birlik ve beraberliğimiz için mücadele ederek ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu ve dualar edildi.
İlçemiz Hükümet Konağı Konferans salonunda 15 Temmuz’a hayat verenler isimli tiyatro gösterisi sergilendi.
Daha sonra program akşam saatlerinde Mucur Hürriyet İlköğretim Okulu önünde birlik ve beraberliğimizin gösterisi 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü demokrasi zaferinin 3. yıl dönümü yürüyüşü Saat Kulesi Meydanına kadar devam etti.
Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Dua yapıldı. 15 Temmuz darbe girişimi konulu belgesel film, çeşitli video ve sinevizyon gösterimlerinin ardından Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasının canlı olarak izlenmesi ile devam etti.
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı saat 00:13’te tüm camilerden sela’ların okunmasının ardından sona erdi. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir