- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL

Şehit Polis Yakınlarına İftar Verildi

Valimiz Sayın Necati Şentürk ve eşi Sevim Şentürk, Kırşehir genelindeki şehit polis yakınları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Polis Evinde verilen iftar yemeğine Valimiz Sayın Necati Şentürk ve eşi Sevim Şentürk’ün yanı sıra İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, eşi Kezban Akyüz, Emniyet Müdür yardımcıları ve eşleri ile şehit polis yakınları katıldı.
İftar sonrasında şehit polislerimizin yakınlarına hitaben konuşan Valimiz Sayın Necati Şentürk, şehitlerimizin kutsal emanetlerini ve hatıralarını canlı tutmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.
Böylesine güzel bir Ramazan akşamında şehitlerimizin yakınlarıyla bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Valimiz Sayın Necati Şentürk, “Gönül sohbet ister. İftar yemeğindeki maksat sizlerle bir arada olmaktır. Sizlerle soframızı paylaşmak, gönül kapılarımızı sizlere açmak için buradayız. Devletimiz ve bizler, her sıkıntınızda sizlerin yanındayız. Kapılarımız sizlere sonuna kadar açık. Evlatlarımız, kısa olan bu hayatta şerefli yaşayıp şerefli bir şekilde bu vatan için canlarını verdiler. Her kula şehit olmak, şehit annebabası olmak nasip olmaz. Şehitlik en yüksek mertebedir. Bu duygularla, bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine sabırlar diliyorum.” dedi.
İftar programı, Valimiz Necati Şentürk ve eşi Sevim Şentürk’ün şehit polis yakınları ile teker teker ilgilenip sohbet etmesi ile sona erdi.
Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir