- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL YEREL

Valimiz Mucur’da İş Adamlarını Ziyaret Etti

Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, Mucur ilçesine yapmış olduğu ziyarette işletmeleri gezerek iş adamları ile bir araya geldi.
Mucur ilçesi programına ilk olarak Mucur Belediyesini ziyaret ile başlayan Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, Belediye Başkanı Ali ŞAHİN’den ilçedeki yatırımlar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Belediye ziyaretinden sonra Çağlayanlar Besi-Un-Yem tesislerini ziyaret eden Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, işletme sahibi Esat Çağlayan’la görüştü.
Ardından Bademler Su ve Mermer Fabrikasına geçen Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, Ali Rıza Badem’den işletme hakkında bilgiler aldı. Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, son olarak Leblebiciler Halı ve Mobilya mağazasında incelemelerde bulunarak işletme sahibi İbrahim Leblebici’den satışa sunulan ürünler hakkında bilgiler aldı.
Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, ziyaretler sırasında yapılan sohbette, Mucur’da bulunan büyük işletmelerin ilçeye büyük ölçüde istihdam sağladığını söyledi.
İlçelere yaptıkları ziyaretlerde iş adamlarıyla sık sık bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, “Bugünkü ziyaretlerimizde ilimiz ekonomisine önemli katkı sağlayan işletmeleri gezerek iş adamlarının sorunlarını ele alacağız. Devletimiz iş adamlarımıza gereken desteği vermektedir. Bizler de sürekli onlarla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunuyoruz. İlçemizde yer alan işletme sahiplerine ülkemiz ve ilimiz ekonomisine yaptığı katkılardan ve sağladıkları istihdamdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Sayın Valimizin ilçedeki programına İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı AKYÜZ, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan EKEMEN, Kaymakamımız Kaya ÇELİK, Mucur Belediye Başkanı Ali ŞAHİN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş AYDOĞAN, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman DEMİR, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan GÜNDÜZ, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kenan ŞAHİN, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin ŞEKER ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir