- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL YEREL

Valimiz Mucur’daki İşletmeleri Ziyaret Etti

Valimiz Sayın İbrahim Akın, Mucur ilçesinde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek iş adamları ile bir araya geldi.
İlk olarak Çağlayanlar Un, Yem, Gübre ve Hayvancılık tesislerini ziyaret eden Valimiz Sayın İbrahim Akın, tesis alanında yaptığı incelemenin ardından işletme sahibi Esat Çağlayan ve oğlu Müfit Çağlayan ile görüştü. Ardından Leblebiciler Halı ve Mobilya mağazasını ziyaret eden Valimiz Sayın İbrahim Akın, işletme sahibi İbrahim Leblebici’den satışa sunulan ürünler hakkında bilgiler aldı.
Ziyaretler sırasında yapılan sohbette, Mucur’da faaliyet gösteren büyük işletmelerin ilçeye büyük ölçüde istihdam sağladığını söyleyen Valimiz Sayın İbrahim Akın, aynı zamanda bu işletmelerin ilçe ekonomisine de katkıda bulunduğunu belirtti.
İlçelere yaptıkları ziyaretlerde iş adamlarıyla sık sık bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden Valimiz Sayın İbrahim Akın, “Önemli ölçüde istihdam sağlayan ve ekonomiye katkıda bulunan işletmeleri gezerek iş adamlarımız ile görüşüyor, sorunlarını dinliyor ve değerlendirmelerde bulunuyoruz. İlçemizde yer alan işletme sahiplerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.
Sayın Valimizin ziyaretleri, işletme binalarını gezerek yetkililerden bilgiler alması ile sona erdi. Haber Merkezi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir