- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
DÜNYA GÜNCEL YEREL

MUCURLULAR PİKNİKTE BULUŞTU

Köme geleneğini devam ettiren Mucurlular, İstanbul’da faaliyet gösteren Kırşehir-Mucur Derneğinin düzenlemiş olduğu piknikte buluştu.

Geçtiğimiz hafta sonu Çatalca’da düzenlenen piknikte 200’ü aşkın Mucurlu buluşarak hasret giderdi. Ünal Kaya’nın sunuculuğunu yaptığı program, dernek başkanı Tahir CANATAN’ın birlik ve beraberliğin önemine işaret ettiği konuşma ile başladı.

Konuşmasında, Mucur Derneği olarak yaptıkları faaliyetleri anlatan dernek başkanı Emekli Albay Tahir Canatan, “Bu sene 21 Aralık gününün devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün Mucur ‘a gelişinin 100. yılı olması nedeniyle önemli bir etkinlik düzenleyeceklerini, etkinlik detayını daha sonra kamuoyu ile paylaşacaklarını” söyledi.

Yapılan çekilişlerde katılımcılara çeşitli hediyelerin verildiği piknikte etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayanlara Mucur Derneği Başkanı Tahir Canatan ve Dernek Onursal Başkanı Refik YÜCESAN tarafından Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

Pikniğe katılanlar Kırşehir Ustalar Müzik Topluluğunun seslendirdiği türkülerle coşku dolu bir gün geçirdiler. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir