- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Akreditasyon Programı (KAP) Toplantısı Yapıldı

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından 2021 yılında Türkiye’de yükseköğretim alanında uygulanan Kurumsal Akreditasyon Programında (KAP) yer alan 12 üniversiteden biri olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin, tüm birimleriyle bu sürece dahil olması için izlenecek rehber Eylül ayı içerisinde oluşturulmuş ve tüm birimlere iletilmişti.
Meslek Yüksekokulumuz’da, KAP çerçevesinde belirlenen 5 ana başlıkta (Kalite Güvencesi Sistemi, Eğitim-Öğretim, Araştırma-Geliştirme, Toplumsal Katkı, Yönetim Sistemi) sorumlular belirlenerek 4 Ekim Pazartesi günü saat 11.00 da ilk toplantı gerçekleştirmiştir.
Toplantıda, hazırlık alt komisyonlarının görevleri, ilgili 5 ana başlıktaki ölçüt ve alt ölçütlerin durumu, bu sürecin tüm akademik ve idari personelin yanında tüm öğrencilere de duyurulması ve farkındalığın oluşturulması, oryantasyon eğitimlerinde özellikle dikkate alınması gibi hususlar görüşüldü.
Toplantı, bir hafta sonra yapılacak olan 2. toplantının kararlaştırılması ve dilek temennilerin ardından sona erdi. Haber Merkezi

Akreditasyon Programı (KAP) Toplantısı Yapıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir