- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Hayati AKTÜRK’ün “İlköğretim Haftası” Mesajı

Her yıl yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte kutlanan İlköğretim Haftası bu yılda 13-17 Eylül tarihleri arasında kutlandı.
İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Hayati AKTÜRK, İlköğretim Haftası kapsamında bir mesaj yayımlayarak tüm öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutladı.
AKTÜRK mesajında şunları söyledi:
“Bilindiği üzere ülkemiz, tüm dünya ile eş zamanlı olarak Covid-19 salgınına karşı çetin bir mücadele içerisindedir. Alınan tedbirler, okullarımızda yürütülmekte olan eğitim öğretim faaliyetlerini de etkilemiş, yüz yüze eğitime kısıtlamalar getirilmiş, uzun bir süre öğretim faaliyetleri çevirim içi gerçekleşmiştir.
Yaşamakta olduğumuz olağandışı gelişmeler, bu yılki ilköğretim haftasını daha önemli kılmış yüz yüze eğitimin hasretine vesile olmuştur.
Eğitim camiası olarak; bu gün yeniden okullarımızda öğrencilerimizle birlikte, sınıflarımızda olmanın heyecanını yaşıyor ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi bir daha okullarımızdan ve öğrencilerimizden uzak kalmamayı temenni ediyoruz.
Kıymetli Meslektaşlarım,
Geleceği imar ve inşa edecek çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, onlara her anlamda rehberlik eden, önder ve öncü olan sizlersiniz. Hiç şüphesiz yeni nesil sizlerin elinde şekillenecek, geleceğimizin teminatı gençlerimiz sizlerin eseriniz olacaktır. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine katkı sunacaksınız. Sizlere inancımız ve güvenimiz her zamankinden daha fazladır.
Sevgili Öğrencilerimiz,
Yüz yüze eğitimden uzak kaldığınız süre zarfında okullarımıza ve öğretmenlerinize duyduğunuz hasretin, akademik olarak sizleri geride bırakmasına fırsat tanımayın.
Saygıdeğer Velilerimiz,
Eğitim öğretimin en önemli ve belirleyici taraflarından biri de sizlersiniz. Öğrencilerimizin başarılı bir eğitim hayatının olması, ancak sizlerin vereceği destekle mümkündür.
Bu düşüncelerle, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ülkemize hayırlı olması dileklerimle, “İlköğretim Haftası’nı kutluyor, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiamıza başarılı bir yıl temenni ediyorum.” şeklinde sözlerine son verdi. Haber: Ramazan Dağlı

Mucur Milli Eğitim Müdürü Hayati Aktürk'ün “İlköğretim Haftası' Mesajı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir