- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Kaymakam ERDEM’in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Mucur Kaymakamı Faruk ERDEM, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü kutladı.
ERDEM yayımladığı mesajında:
“Zaman bize “Dünyada her şeye kıymet biçilebilir; ama öğretmenin eserine kıymet biçilemez.” diyen Socrates’in haklılığını göstermiştir. Ki biz; ilmi Çin’de de olsa arayıp bulmak gerektiğine inananların, bir harf öğretene köle olunacak kadar ilme ve âlime ehemmiyet verenlerin irfan sofrasından beslenen bir milletiz.

Kutsal bir mesleği icra etmektedir öğretmenlerimiz. Milletlerin kaderinin, öğretmenlerin kalemleriyle ne denli değişebildiğini biliyoruz. Öğretmenlerin özveride, merhamette, donanımda son derece yetkin ve önde olmaları, çocuklarımızın kalplerine dokunmaları yarınlarımızın yegâne güvencesidir. Çünkü öğretmen; doğan güneşe benzer, etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Geleceğimizin yegâne güvencesi olarak öğretmenlerimizi görmemiz bundandır.

Yarınlarımızı emanet ettiğimiz, sonsuz sevgi ve fedakârlıkla çalışan, güçlüklere sabırla katlanan, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olanlara sıhhat diliyorum. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor; aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.” şeklinde sözlerine son verdi. Haber Merkezi

Mucur Kaymakamı Faruk Erdem’in “24 Kasım” Mesajı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir