- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Vali İbrahim AKIN, Mucur’da Muhtarlarla Buluştu

İlçe ilçe gezerek halkın sorunlarını dinleyen Kırşehir Valisi İbrahim AKIN, geçtiğimiz perşembe günü ilçemize gelerek hem muhtarlarla bir araya geldi hem de esnafı ziyaret etti.
Köy muhtarlarıyla bir araya gelerek onların talep ve sorunlarını dinleyen AKIN, Mucur’da yürütülen yatırımların yanı sıra vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımızın köyleri ile ilgili sorunlarını ve isteklerini dinlemek üzere toplantıyı düzenlediklerini söyledi.
Köy-Des yatırımlarında önceliklerinin içme suyu ve köy yollarında iyileştirme yapmak olduğunu belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın, “Bilindiği gibi 2021 yılında ilimize KÖY-DES Projesi kapsamında 13 milyon 338 bin 44 TL ödenek geldi. Bu ödenek nüfuslarına göre ilçelerimize dağıtıldı. Bizler de bu ödeneği en verimli şekilde kullanarak İl Özel İdaremiz ve Köylere Hizmet Götürme Birlikleri aracılığıyla hizmete dönüştürüyoruz. Köylerimize götürülen hizmetlerde içme suyu ve köy yolları birinci önceliğimize oluşturmaktadır. Köylerimizdeki yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkarmanın gayretindeyiz.” dedi.
Mucur Halk Eğitim Merkezinde İbrahim Akın’ın yanı sıra Mucur Kaymakamı Faruk Erdem, İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik, il genel meclis üyeleri ve ilgili daire müdürlerinin katıldığı toplantı muhtarların talep ve sorunlarının dinlenilmesi ile sona erdi.
Daha sonra, Mucur Hükümet Konağını ziyaret eden Vali İbrahim Akın, Kaymakam Faruk Erdem’den ilçede devam eden yatırımlar hakkında brifing aldı.
AKIN’ın ilçedeki programı, esnafları ziyaret etmesi ile sona erdi. Haber: Ramazan DAĞLI

Vali İbrahim AKIN, Mucur’da Muhtarlarla Buluştu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir