- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Yeni ve Modern Mucur Hastanesi’nin İhalesi 12 Mayıs’ta

Vekil KENDİRLİ bu kez Mucur için Müjdeyi Verdi...

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa KENDİRLİ, 25 Yataklı Mucur Devlet Hastanesi yapım işinin ihaleye çıktığını açıkladı.
Kırşehir Milletvekili Mustafa KENDİRLİ yaptığı açıklamada, uzun süredir takibimizde olan 25 Yataklı Mucur Devlet Hastanesi yapım işinin Sağlık Bakanlığı’nca ihaleye çıkarıldığını söyledi.
Mucur Devlet Hastanesinin 2 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete gireceğini belirten AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa KENDİRLİ; “Kovid-19 salgınının yaşandığı günümüzde devletimizce her türlü tedbir alınırken önemli görülen yatırımlara da devam ediyoruz. İşte Mucurumuz için uzun süredir takip ettiğimiz bu yatırımlardan birisi de 25 Yataklı Devlet Hastanesi yapımı idi. Hastanemizin yapım işi Sağlık Bakanlığımızın Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İhale Daire Başkanlığınca ihaleye çıkarıldı. Mevzuat kapsamında ihale metni EKAP’ta ve Kırşehir’de yerel gazetede yayınlandı. İnşaallah hastanemizin ihalesi 12 Mayıs tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek.” dedi.
Bodrum katı dışında zemin+2 kat şeklinde ve 25 yataklı olarak yapılacak hastanenin yapımına ihalenin hemen ardından başlanacağını belirten Milletvekili Mustafa KENDİRLİ; “Hastane inşaatımız 2021 yılı sonunda tamamlanarak hizmete açılacak. Mucurlu hemşehrilerimize hayırlı olsun. Hastanemizin yapılmasına karar veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Sağlık Bakanımıza ve bürokratları ile emeği geçenlere şükranlarımızı  sunuyoruz,” şeklinde konuştu. Haber Merkezi
Mucur Hastanesi İhalesi 12 Mayıs’ta

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir