- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Durun Müdürün Akşam Ziyaretindeki Durağı; Mucur’du.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin “İşimiz Saha Gücümüz Saha” sloganıyla başlatmış olduğu çalışmalar kapsamında her hafta bir köyde akşam üzeri vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyor.
Bu kapsamda İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, İl Müdür Yardımcısı Cengiz Karabulak, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Abbas Çelebi, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Yasin Ata, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Ersin Öğülmüş, Mucur İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Yücekaya ile birlikte Mucur İlçesine bağlı Kızıldağı Yeniyapan köyünü ziyaret etti.
Ziyarete Kızıldağ Yeniyapan, Güzyurdu, Medetsiz, Kılıçlı, Karaarkaç muhtarları ve çiftçilerimiz katıldı.
Ziyarette bölgede yapılan projeler, başvuruları başlayan hibe desteklemeleri hakkında çiftçilerimize bilgilendirme yapıldı.
Köylülerimiz, muhtarlarımız tarafından bölgenin tarımının, hayvancılığının kalkınması için yapılması gerekenler yöneticilerimize iletildi.
Oldukça verimli geçen ziyaret sonrası açıklama yapan İl Müdürü Duran Seçen “ Elimizden geldiğince tüm köylerimize tüm üreticilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bazen gündüz köyleri, muhtarları, çiftçileri çat kapı ziyaret ederken bazen de bu şekilde planlı organizasyonlarla çiftçilerimizle buluşuyor sorunları dinliyor, üretimi nasıl arttırabiliriz onu konuşuyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalar sonunda biliyoruz ki kazanan çiftçimiz, kazanan memleketimiz, kazanan ülkemiz olacaktır” dedi. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir