- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL SPOR YEREL

Haydi Mucur’lu Gençler 4 Temmuzda Çocuk Tiyatrosuna…

Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Devlet Tiyatrosu sanatçılarının oynadığı, Nil Ünlü Aycıl tarafından yazılan, Levent Ulukut’un yönettiği, ‘Kuzu Maydonoz’un Maceraları’ isimli şarkılı, danslı çocuk oyunu 24 Haziran Perşembe günü saat 11.00 da Cacabey Meydanında 7-12 Yaş arası seyircilerin beğenisine sunuldu.

Konu ilgili açıklama yapan Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Halil Çalışır; “Cacabey Meydanında Yürüyen Tiyatro Projesi Kapsamında konuşlandırılarak sahne tırında İzmir Devlet Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “Kuzu Maydanoz’un Maceraları” adlı şarkılı danslı çocuk oyunu dostluğun önemi, doğanın neden korunması gerektiği, teknolojinin hayatımızdaki yeri, yaşadığımız coğrafyayı keşfetmenin bizi nasıl mutlu edeceği gibi konular hakkında çocukları düşünmeye yönlendirecek eğlenceli bir oyun.
4 Temmuz’da da Mucur İlçemizde sergilenecek. Çocuklarımızın beğeni ile izleyeceğini ümit ettiğim bu çocuk oyununa sosyal mesafe kurallarına uygun ve maskeli olarak çocuklarımızı bekliyoruz” dedi. Haber Merkezi

Haydi Mucur’lu Gençler 4 Temmuzda Çocuk Tiyatrosuna...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir