- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Çağ Un ve Mucur Taşıyıcılar Kooperatifi bir masada buluştu

S.S 3 nolu Mucur Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile Çağ Un arasında yapılan nakliye anlaşması tazelendi.
1 Yıllık süreli nakliye anlaşması dolduktan sonra taraflar birbirlerinin memnuniyetlerini tasdiklemek için yeni bir anlaşma imzaladıklarını belirtti.

Kooperatif Başkanı Adalet Şimşek; “Memleketimizde nakliye sektörü ile uğraşan şoförlerimiz için elimizden gelen gayreti, çabayı gösteriyoruz. Türkiye’nin en temiz ve titiz un fabrikası olan Çağ Un ile yaptığımız bu anlaşma tüm şoför camiamıza hayırlı olsun. Bizim davamız ekmek davası. Şoförlerimizin derdi bizim derdimiz. Çağ Un sahipleri vermiş olduğumuz hizmetten ve onlarında bizi tercihlerinden birbirimizle olan memnuniyetimizden yeni bir anlaşma imzalamayı kendi aramıda uygun gördük. Çağ Un Yönetimi Ferhat ile Murat Çağlayan, diğer nakliye firmalarından gelen teklifler yerine kooperatifimizin teklifini olumlu bularak bizimle çalışacaklarını da beyan etmiş oldular. Kendilerine Kooperatifimiz ve şoförlerimizin adına teşekkür ederim.”
İlçemizde bulunan Çağ Un, kalitesinden taviz vermediği için; ETİ, A101 ve ŞOK gibi büyük firmalarında un ihtiyacını karşılayan kurumsallaşmış temiz ve titiz bir fabrikamızdır.
İlçemizde bu ve bunun gibi daha başka fabrikalarında olması Mucur halkımız için onur ve gurur vericidir.
İlçemiz Kooperatifi gerek yetki belgesi, gerek araç çoğunluğu ile bölgede bu sektörde liderlik yapabilecek sıfattadır. Nakliyat sektöründe de civardaki bütün işlere yetişebilmektedir. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir