- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
DÜNYA GÜNCEL YEREL

İstanbul’daki Mucurlular İftarda Biraya Geldi

İstanbul’da faaliyet gösteren Kırşehir Mucur Derneğince organize edilen iftar yemeğinde tam anlamıyla birlik ve beraberlik havası yaşandı.
İftardan önce Kur’an-ı Kerim okunarak başlayan programda iftardan sonra İstanbul-Kırşehir Mucur Derneği Başkanı Emekli Albay Tahir Canatan, geceye katılan misafirlere hoş geldiniz konuşması yaptı. Özellikle tüm katılımcıların ortak noktasının Mucur ve Kırşehir olduğunu vurguladı.
Sunuculuğunu Dünya Kırşehirliler Dernek Başkanı Ünal Kaya’nın yaptığı coşkulu ve yoğun katılımlı gecede Dernek Onursal Başkanı Refik Yücesan da kısa bir konuşma yaparak tüm katılımcılara “HER ŞEY MUCUR İÇİN” mesajını verdi.
Gecede, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Ankara Milletvekilleri Yıldırım Kaya ve Hacı Turan, Yozgat Valisi Kadir Çakır, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Necdet Gökçınar birer konuşma yaptılar.
Konuşmacılar yaptıkları konuşmalarda ramazan ve bayram kutlamaları yanı sıra birlik, beraberlik, dostluk ve Mucur için neler yapılabilir konularına ağırlık verdiler.
Geceye katılamayan Kırşehir Milletvekili Metin İlhan’ın telgrafının okunduğu iftar yemeğine, İstanbul’da bulunan Kırşehir derneklerinin tamamından üye veya temsilcilerin katıldığı gözlendi. Haber Merkezi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir