- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
EĞİTİM GÜNCEL

Kırşehir Meslek Lisesi Temizlik Ürünleri Satıyor

Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Döner Sermaye ürünleri satış ve teşhir yeri Kırşehir Halkının ve Çevre İllerin hizmetine açtı.
Okul Müdürü Turan ALTIOK tarafından yapılan açıklamada; Okulumuzda bulunan bölümler tarafından Döner Sermaye kapsamında üretilen ürünlerimizin halkımız tarafından görülmesi ve satışının yapılabilmesi için ana cadde üzerinden kolay bir şekilde ulaşılabilen satış yerimiz açılmıştır.” dedi.
Satılan ürünlerin üretiminde çalışan öğrenciler döner sermaye kapsamında asgari ücret tutarında ücret alarak aile geçimlerine katkıda bulunuyorlar.
Okul Müdürü Turan ALTIOK, ekip ruhu oluşturulduğu zaman artık işler yolunda gider diyerek, emeği geçen idareci, öğretmen, personel ve öğrencilere yürekten teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Okulda 9 farklı alanda teknik eleman yetiştiğini, temizlik ürünlerinden maskeye, dezenfektandan mobilyaya kadar birçok ürünün üretim yapıldığını söyleyen ALTIOK okulda üretilen ve satışı yapılan ürünleri şu şekilde belirtti:
“Yüzey Dezenfektanı, El Dezenfektanı, Sıvı Sabun, Genel Temizlik Deterjanı, Çamaşır Suyu, Kireç Çözücü, Yağ Çözücü, Fayans Ve Derz Temizleyici, Cam Sil, Banyo-WC Temizleyici, Tuz Ruhu, Limon Kolanyası, Tek Kullanımlık Maske üretilmektedir.
Ev ve İşyeri Mobilya Ürünleri, Metal İşleri Ürünleri, Bilgisayar Yazılım ve Ürünleri (Rehberlik-Arşiv-Döner sermaye-Manyetik Kart-Okul Yemekhane-Okul Zil vb. özel yazlımlar), Makina Bölümü CNC ve Plastik Ders araç ve gereçleri imalatı, Elektrik İş ve İşlemleri, Oto Yıkama gibi hizmetler sunulmaktadır.

Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığının destekleriyle, Ülkemizde her geçen gün ihtiyaç duyulan ürünler Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Okul personeli ve öğrencileri tarafından “Meslek Lisesi Memleket Meselesi” şuuruyla hareketle, toplumun “kara gün dostu” meslek lisemizde bir yıl içersinde;

200 ton yüzey dezenfektanı, 35 ton el dezenfektanı, 1 ton kolonya, 150 ton diğer temizlik ürünleri, 1850000 adet koruyucu maske, 11000 adet öğrenci sırası üretilmiştir.” dedi. Haber: Ramazan Dağlı

Kırşehir Meslek Lisesi Temizlik Ürünleri Satıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir