- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL YEREL

Valimiz İlçemiz Huzurevini Ziyaret Etti

Valimiz Sayın İbrahim AKIN, eşi Saliha AKIN ile birlikte Mucur Hayrettin Ekim Huzurevini ziyaret ederek burada kalan yaşlılarla sohbet etti.
İlçemiz Kaymakamı Kaya ÇELİK ve eşi Bahar Kayar ÇELİK’e Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan BAYKARA’nın da eşlik ettiği ziyarette Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Valimiz Sayın İbrahim AKIN, Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi Müdürü Tural Deveci’den kurum ve kurumda kalan yaşlılar hakkında bilgiler aldı.
Valimiz Sayın İbrahim AKIN, huzurevi ziyaretinde yaptığı konuşmada, son derece modern bir yapıya sahip olan Mucur Hayrettin Ekim Huzurevinde 49 yaşlının kaldığını söyledi.
Yaşlılarımızın hayatlarını kolay ve rahat bir şekilde sürdürebilmeleri için Huzurevlerinde her türlü imkânın sağlanmış durumda olduğunu belirten Valimiz Sayın İbrahim AKIN, “Bizleri büyük fedakârlıklarla büyüterek bugünlere hazırlayan büyüklerimizi sık sık ziyaret ederek yüzlerini güldürmek istiyoruz. 60 kişi kapasiteli huzurevinde, ayrıca 12 kişilik rehabilitasyon ve yaşlı bakım merkezi de mevcut. Huzurevi içerisinde yaşlıların el emeği eserler yaptığı atölyeler, sosyal aktiviteler düzenledikleri konferans salonu ve kütüphane gibi alanlar da var. Devletimizin huzurevi sakinlerine vermiş olduğu bütün imkânlardan en iyi şekilde faydalanmaları için çalışıyoruz. Yaşlılarımızla en iyi şekilde ilgilenerek onların hayır dualarını almak niyetindeyiz. Huzurevi personelimizin de bu anlayışla hizmet ettiklerinden şüphem yoktur. Bu duygularla, bütün yaşlılarımıza sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum.” dedi.
Huzurevi sakinleri de kendilerini ziyaret ederek mutlu olmalarına sebep olan Sayın Valimize ve eşi Saliha AKIN’a hayır dualarında bulundular.
Valimiz Sayın İbrahim AKIN’ın huzurevi programı, eşi Saliha AKIN ile birlikte huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek sohbet etmesi ile sona erdi. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir