- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
POLİTİKA YEREL

Mucur Türk Eğitim-Sen’den Promosyon açıklaması

Mucur Türk Eğitim-Sen İlçe Yönetimi Promosyon Hakkında açıklamalarda bulundu.
Yapılan açıklama şu şekilde: “Değerli eğitim çalışanları, 2022 yılı Temmuz ayı itibarıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mucur Halkbank şubesi arasında yapılan promosyon anlaşmasının, Türk Eğitim-Sen olarak değişen ekonomik şartlar dikkate alındığında devam ettirilemeyecegini ve güncellenmesi gerektiğini beyan ettik ve resmi yazımız ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bildirimde bulunduk.
Bu sürecin devamında defalarca bankayla görüşmeler yapıldı.Banka bu süreçte bizim bu ekonomik şartların ve enflasyon karşısında eriyen promosyon ücretinin üstünde bir teklifte bulunma konusunda ayak diremeye devam etmektedir. Geldiğimiz bu noktada görüşmelerimiz devam etmekte olup banka genel müdürlüğünden cevap beklenmektedir. Yine eğitim çalışanlarının kabul edebileceği bir teklif gelmemesi durumunda bütün yasal haklarımızı kullanarak tüm eğitim çalışanlarının haklarını korumak ve hakkımızı almak için protesto (AÇIK HESAPLARIN KAPATILMASI, OTAMATİK ÖDEME TALİMATLARININ İPTALİ, KREDİ KARTLARININ İPTALİ…) edeceğimizi duyuruyoruz.
Bütün eğitim çalışanı arkadaşlar bilmelidir ki Mucur TÜRK EĞİTİM-SEN olarak baştan beri sürecin takipçisiyiz. Ve bundan sonra da eğitim çalışanlarının talepleri doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa yapacagimizdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim sesimizin eğitim çalışanlarının sesi olduğunu da bilmelerini istiyoruz.” denildi. Haber: Ayşegül Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir