- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Mucur ŞÖHA’dan Örnek Proje: “Sende Elini Uzat”

Mucur Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir Hürriyet Ortaokulu (ŞÖHA)’da depremzede öğrencilere yönelik uygulamaya konulan ‘Sen de Elini Uzat’ Projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.
İlçemiz Kaymakamlığı’nın oluru ile gerçekleşen projede, öğrencilerin yaşadıkları şehir hakkında bilgi edinmeleri, akran desteği ile motivasyonlarının arttırılarak sosyal ve duygusal gelişim alanlarının desteklenmesi amaçlanıyor.
Okul Müdürü Ali Ayata; “Kaymakamlığımızın oluru ile gerçekleştirdiğimiz, yoğun ilgi gören sosyal sorumluluk projemize katkıda bulunanlara okulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.
Ayrıca Okul Sporları kapsamında Kırşehir’de düzenlenen Küçükler Serbest Stil ve Yıldızlar güreş müsabakalarında okulumuz öğrencileri önemli bir başarıya daha imza attılar.
Küçükler serbest stilde öğrencilerimizden Sefa Polatlı Kırşehir İl Birinciliğine ulaşırken, İbrahim Efe Yılmaz, Fatih Yavuz Şahin, Doğanay Kılıç, Ali Kerim Sapmaz Yıldızlar kategorisinde ikinciliği elde ettiler. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamlarını dileriz.” dedi. Haber: Ayşegül Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir