- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Öğrencilerin Fen Sergisine Yoğun İlgi

Mucur ŞÖHA Hürriyet Ortaokulu’nda Fen Bilimleri Materyal Sergisi Gerçekleşti.
Mucur Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir Hürriyet Ortaokulu ögrencilerinin uzaktan eğitim sürecinde emek verip hazırladıkları ve evlerinde uzun süredir muhafaza ettikleri fen bilimleri materyalleri sergilendi.
Fen Bilimleri Öğretmenlerinden Ebru ŞAHİN önderliğinde hazırlanan sergi vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gördü.
Konuyla ilgili olarak bir açıklamalarda bulunan ŞÖHA Hürriyet Ortaokulu Müdürü AYATA şu ifadelere yer verdi: “İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte öğrencilerimizle hoş vakit geçirme çabasındayız. Öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu arttırmak için Pandemi kurallarına uyarak okul sergimizi düzenledik. Gerek öğrencilerimizin sağlığı gerekse öğretmenlerimizin dikkati sayesinde yeni etkinlikler düzenleyeceğiz.
Materyal Sergimiz’in gerçekleşmesinde emeklerinden dolayı Ebru öğretmenimize, çok kıymetli öğrencilerine onlara desteğini esirgemeyen velilerimize, ziyaretimize gelerek bizleri mutlu eden Mucur Mutlu Temiz Anaokulu’nun Değerli Müdiresi Sn. Cemile BAHAR’a, Müdür Yardımcısı Sn. Dilek SÜRSAVUR’a ve çok değerli öğretmenleri ile meraklı miniklerine teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.
Fen Bilimleri Materyal Sergisi Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayati AKTÜRK ile beraberinde bulunan Şube Müdürleri Mustafa ŞAHİN ve Serdal BORA tarafından ziyaret edildi. Haber: Ramazan DağlıMucur ŞÖHA Hürriyet Ortaokulu’nda Fen Bilimleri Materyal Sergisi Gerçekleşti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir