- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
EĞİTİM

Okullar Arası Turnuvalar Başladı

28 Şubat’ta Mucur Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen; Okullar Arası Voleybol, Basketbol, Satranç Ve Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvaları tüm hızıyla devam ediyor.
Okullar arası “Yıldızlar” ve “Gençler” kategorileri Voleybol Turnuvaları final müsabakaları 28 ve 29 Şubat 2022 tarihlerinde ilçemiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hayati AKTÜRK ve Şube Müdürümüz Hasan YÜCE’nin de izledikleri ve açılış servisini İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün yaptığı Voleybol Turnuvalarının Yıldızlar Kategorisi kız ve erkek takımları galibi Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir Hürriyet Ortaokulu öğrencileri olurken, ikinciliği Fatih Ortaokulu öğrencileri ve üçüncülüğü İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri paylaştı. Şehit Ramazan Karaca Anadolu Lisesi öğrencileri Gençler Kategorisi kız ve erkek takımları galibi, Şehit Polis Gökhan Ünaldı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri turnuvanın ikincisi ve Mucur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri turnuvanın üçüncüsü oldu.
Hali hazırda okullarımızda Basketbol, Geleneksel Çocuk Oyunları ve Satranç Turnuvaları sınıflar bazında gerçekleştirilirken; Yıldızlar ve Gençler Kategorileri Basketbol Turnuvaları Final Müsabakaları 07-08 Mart 2022, Minikler, Yıldızlar ve Gençler Kategorileri Satranç Turnuvaları Final Müsabakaları 20 Nisan 2022, Geleneksel Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca ve Yakar Top Minikler Kategorisi Final Müsabakaları 15-16 Nisan 2022, Yetişkinler Kategorisi (Kurumlar arası) Voleybol Müsabakaları 09 Mayıs 2022 tarihinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimiz tebrik ediyor, emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Haber: Ramazan Dağlı

Okullar arası turnuvalar başladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir