- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
POLİTİKA YEREL

Sene Başı Eğitim Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

2022-2023 eğitim öğretim yılı “Eğitim Değerlendirme Toplantısı” ilçemiz Kaymakamı Faruk ERDEM başkanlığında ilgili kurum yetkilileri katılımıyla gerçekleştirildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Meslek Yüksekokulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Amirlerinin katılımları ile İlçe genelindeki Milli Eğitime bağlı okullar ile Meslek Yüksekokulundaki öğrencilerin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim dönemi geçirmelerini sağlamak amacıyla bazı tedbirler alındı.
Okulların yakın çevresinde ve okul güzergahlarındaki uygulamalar ile güvenlik kameraları, taşımalı eğitim, okul çıkışlarında öğrencilerin güvenliği, okul çevrelerinde yapılacak trafik denetimleri, okul polisi uygulaması, okul önü işaret levha ve hız kesicilerinin yenilenmesi ve kontrolü, okul çevrelerindeki metruk binaların durumu konularında yapılacak uygulamaların ele alındığı toplantıda katılımcılardan aksaklık yaşanan konularla ilgili bilgi alınırken önleyici ve koruyucu tedbirlerin tavizsiz olarak uygulanacağı kararlaştırıldı.
Kaymakam ERDEM yaptığı değerlendirmede; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenli bir şekilde eğitimlerini tamamlaması konusunda tüm önlemlerin alındığını belirterek yeni eğitim-öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diledi ve katılımcı kurumlara teşekkür etti. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir