- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL YEREL

Su Depoları Kontrol Edildi

Geçtiğimiz sezon yapımı tamamlanan ilçemize bağlı 3 köyün su depoları Mucur Kaymakamı Faruk ERDEM tarafından denetlendi.
Mucur Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından geçtiğimiz yıl yapılan su depolarında kesin kabul öncesi Kaymakam ve Birlik Başkanı Faruk Erdem ve işgililer tarafından yerinde incelemeler yapıldı.
KHGB Encümenleri İsmet Köksal ve Durdu Demir ile İl Özel İdaresi teknik sorumlusu Yalçın Durdu ve Birlik Müdürü Cengiz Özşahin ile Kurugöl, Kuşaklı ve Kızıldağ Yeniyapan köylerinde yapımı tamamlanan su depolarını ilgili Muhtarların da katılımıyla incelenirken bir açıklamalarda bulunan kaymakam ERDEM şu ifadelere yer verdi:
“KÖYDES projesi kapsamında gelen ödeneklerle yaptığımız işleri kabul işlemleri öncesi yerinde gördük. Muhtarlarımızın bazı şikâyetçi olduğu noktalar vardı ve onları da gördük. Eksiklikleri tamamlayarak köylerinizin hizmetine sunacağız. Kamu kaynağı kullandığımız için daha hassasiyetle davranıyoruz. Bugün beraber olduğumuz arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Haber Merkezi

Su Depoları Kontrol Edildi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir