- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

AFAD, İlçemiz Muhtarlarına ve Azalarına ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ Verdi

Kırşehir Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü, İlçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik afet farkındalık eğitimi düzenlendi.
İlimizde devam eden afet farkındalık eğitimleri kapsamında, ilçelerimizde de afet farkındalık eğitimlerimiz toplumun tüm kesimlerini içine alacak şekilde devam etmektedir.
2021 “Türkiye Afet Eğitim Yılı” etkinlikleri kapsamında, mucur ilçemizde gerçekleştirilen ve iki gün sürecek olan afet farkındalık eğitimi, deprem sonrası ilk 6 saatte yapılacakları anlatan kamu spotunun izlenmesi ve 2021 “Türkiye Afet Eğitim Yılı” projesinin katılımcılara anlatılması ile devam etti.
Afet farkındalık eğitimi birinci gününde, mucur ilçemizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarının katılımı gerçekleşti. 18.02.2021 tarihinde ise mucur ilçemizde bulunan mahalle, köy muhtarları ve azaları eğitim sürecine dahil edilecektir.
Eğitimlerimiz ile başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışları bireylere kazandırmak amaçlanmaktadır. Haber Merkezi

AFAD, İlçemiz Muhtarlarına ve Azalarına ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ Verdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir