- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Ali Aydemir’den İlkokul Öğrencilerine Seminer

Gazetemizin yazarı, emekli eğitimci, şair, yazar, araştırmacı gazeteci Ali Aydemir, geçtiğimiz perşembe günü Mucur Rıza Dikmen ilkokulu Konferans Salonunda öğrencilere Cumhuriyet’imiz hakkında seminer verdi.
Ali Aydemir, Rıza Dikmen İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerine Cumhuriyet’in getirdikleri ve 100. yıl kutlamaları konulu müzikli video gösterileri Cumhuriyet ve Atatürk’ü tanıtan kısa seminer vererek onların sorularını yanıtladı.
1985 yılında bu okulda öğretmenlik yapan ve öğrencilere seminer veren, gazetemizde haftada iki kez yazıları, araştırmaları, şiirleri yayınlanan Araştırmacı gazeteci Ali Aydemir; ülkesine, milletine, Cumhuriyet’ine ve Atatürk’üne bağlı olarak çalışmaya, yazmaya, paylaşmaya devam edeceğini belirtmektedir.
Türk Çocuğu, ecdadını, tarihini, Türk Milletinin vasıflarını, medeniyet yolunda ilerlemeyi ilke olarak benimsemektedir. Halkı aydınlatmak, gerçekleri duyurmak, projeleri fiiliyata geçirmek için her zaman ve her yerde hizmet etmeye azimli olduğunu duyurmaktadır.
Gazetemiz adına kendisin kutluyor, başarılar diliyoruz. Haber: Ayşegül Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir