- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA

BAŞKAN KENDİRLİ; KADİRŞİNAS KIRŞEHİR’LİLER, BAŞBAKANIMIZI COŞKU İLE KARŞILADI

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımıyla Kırşehir’de gerçekleştirilen mitingi değerlendirdi.

Başkan Kendirli “AK kadroların hep bir arada dünyaya mesaj verdiği bu büyük buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kadınlarıyla ve gençleriyle tüm Kırşehir halkımıza ve il ve ilçe teşkilatlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Kendirli, Kırşehir’in Türk siyasetinin şekillenmesi açısından taşıdığı öneme her fırsatta vurgu yaptığını hatırlatarak, “Cumartesi günü Kırşehir’de gerçekleştirilen miting, esasen 16 Nisan’da verilecek EVET oyları ile şekillenecek tablonun bir özetidir. Kadirşinas Kırşehir’liler, eski karanlık dönemlerine yeniden sürüklenmek istenen Türkiye’nin önünde yepyeni bir ak meşale daha yakmıştır. Ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

İl Başkanı Mustafa Kendirli, aralarında muhalefet partilerin de bulunduğu bir takım kesimlerin, AK Parti sayesinde Türkiye’nin kavuştuğu huzur ve istikrar ortamını bozmaya yönelik her türlü yapay yola ve yönteme başvurduklarının altını çizdi. Kendirli, ” Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımıyla Kırşehir’de gerçekleştirdiğimiz miting, milletimizin, huzur ve istikrarına kasteden cephelere ve çevrelere karşı yine tek vücut halinde durulacağını göstermiştir. Kırşehir’liler, şehrin dört bir yanından Cacabey Meydanı’na aslında miting için değil, istikrar için, huzur için, gelişen, kalkınan bir Türkiye ve Kırşehir için koşmuştur” diye konuştu.

Kendirli AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım’a Kırşehir’de gösterilen ilgi ve on binlerle ifade edilen miting coşkusundan dolayı Kırşehir’li hemşehrilerime şükran borçlu olduğunu ifade ederek, “AK kadroların hep bir arada dünyaya mesaj verdiği bu büyük buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kadınlarıyla,Erkeği ile Yaşlı , Genci ile tüm Kırşehir’li hemşehrilerime il ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir