- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL YEREL

“BAT DÜNYA BAT!” Bizim Garibanın Gurabanın Ekmeğide Pek Ucuza Gitti…

Malûm Şahıs göreve gelmeden önce seçim atmosferinde birçok vaadler verirken Garibanı, Gurabayı hiç ağzından düşürmüyordu. Göreve gelince ilk iş olarak Mucur Belediye Ekmeğinin imalâtını durdurdu.
Duyduğumuzda ekmek fırınının bakıma alındığını, yeni makinelerin geleceğini, üretimin artacağını, kapasitesinin en az 9500 ekmeğe çıkacağı, daha temiz daha kaliteli ekmek üretileceği duyumunu almıştık.
Malûm Şahıs, seçimler biteli yaklaşık 1 yıla yakın bir zaman olurken gariban ve gurabanın ekmeğinden bir çıt yok. Son duyumlarımıza göre ise belediye şirket kurup ekmek üretimine bu şekilde devam edeceği söylenmekte.
Bu şirket kurulursa aldığınız Doğalgaza uyumlu Ekmek Pişirme Makinesi kimin olacak? Belediyenin öz malı mı? Yoksa kurduğunuz yada kuracağınız bu şirkete mi devir edeceksiniz? İhalesini yapmadan aldığınız bu makineyi kime devredeceksiniz? Bu makineler belediye öz malı olarak belediyeye nasıl teslim aldınız?
Bu makinelerle ekmek çıkaramıyorsanız, eski makinenizle mi ekmek çıkaracaksınız? Duyumlarımıza göre eski makineyi dolazı deposuna getirdiğiniz söylenmekte! Bu gelen makine sizin gönderdiğiniz Fındık Kabuğuyla pişirilen eski makine mi? Bu makine Belediyenin eski makinesi olup olmadığının, Eski Belediye Başkanı Ali ŞAHİN’e mi soracağız..!
Kaç hafta ve aylardır ekmekle ilgili birçok haber yaptık. Ama ekmeğin neden çıkmadığına bir gazeteci olarak anlam veremedik. Eğer ki halkın bildiği sebepten dolayı ekmek çıkmıyorsa; “Vay Garibanım Gurabam Vay. Ekmeğinizde pek ucuza gitmiş..!” Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir