- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL SPOR YEREL

Mucur Hayretin Ekim Huzurevi Bocce Müsabakalarına Katılıyor

Mucur Hayretin Ekim Huzurevi’nde kalan yaşlılar zamanını iyi geçirmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen Bocce müsabakalarına katılarak eğleniyor.
Huzurevi sakinleri önce Kırşehir’de, sonra Çankırı’da ve son olarak ta Çorum ilinde düzenlenen Bocce müsabakalarını kazanarak Mucur’un adını duyurdu.
Mucur Kaymakamı Faruk ERDEM, ilçemizde staj yapan Gizem BAYKUŞ ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlknur ÇAKIR Mucur Hayretin Ekim Huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla beraber Bocce oynadılar.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca Türkiye geneli huzurevlerinde kalan 60 yaş ve üstü yaşlılar için düzenlenen bocce şampiyonası 2021 yılı ligi için Mucur Hayretin Ekim Huzurevi bocce takımı çalışmaları Kaymakam Erdem tarafından yerinde görüldü.
İlimizi temsil etme hakkını elinde bulunduran huzurevi takımımız, illeri temsil eden 18 grup arasında yapılan müsabakalar neticesinde 3 galibiyet alarak grup liderliğini garantilemiş durumda. Grup liderliğini garantileyen Huzurevi Bocce takımımız, 18 grup lideri ve en iyi puana sahip 6 grup ikincisinin katılacağı 24 takımın yer aldığı Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Kaymakam Erdem de bocce takımıyla antrenmana katılırken sonrasında Huzurevi Müdürü Tural Deveci’den bilgi alarak büyüklerimize başarı diledi. Haber: Ramazan Dağlı

Mucur Hayretin Ekim Huzurevi Bocce Müsabakalarına Katılıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir