- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Hulusi KÖŞKER’e Yapılan Saldırı İlçemiz’de tepkilere Neden Oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi, Mucur Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin KÖŞKER’i açıklamasıyla kardeşi Hulusi KÖŞKER de ağabeyine destek ve seçim çalışmalarında yardımcı olmak üzere yanında bulunmaktaydı.
Öğrendiğimiz dedikodulara göre; birbirlerine benzerliği nedeniyle akşam saatlerinde seçim çalışmalarını sürdürürken AKP’li bir grubun Hulusi KÖŞKER’i Hasan Hüseyin KÖŞKER sanıp, saldırarak darp etmeleri Mucur kamuoyunda şok etkisi yarattı. Hiç kimse böyle bir şey beklemezken bu olayın ceyran etmesi birçok taraflı, tarafsız seçmeni üzdü ve taraf değiştirmelerine, karar değiştirmelerine sebep oldu.
Olayla ilgili ise darp edilen ve şuan hastanede bulunan Hulusi KÖŞKER gazetemize şu açıklamalarda bulundu: “Ankara’da çalışan bir devlet memuruyum, ağabeyime yardımcı olmak için çok sevdiğim ve doğup büyüdüğüm İlçeme geldim. Burada bir gruplaşma varmış. AKP’liler kendileri dışında adayı gezdirmeyip, sıkıştırarak böyle bir uygulama yaparlarmış. Ben ilk defa böyle bir seçime katıldığım için bu denli saldırı olacağını hiç düşünmedim ve hiçte aklıma gelmedi. Ağabeyim ev gezisindeyken bana da mesaj geldi. Bende ağabeyimin yanına yürüyerek giderken, 15 kadar arabayla bir anda saldırıya uğradım. Aslında saldırıyı ağabeyim Hasan Hüseyin Köşker’e kurmuşlar, ama karıştırdılar ve bana kumpas kurarak saldırdılar. Ben şu an Kırşehir Devlet Hastanesinde yatıyorum, 50-60 kişinin saldırısına uğradım. Ne zaman taburcu olacağımı bilmiyorum. Demokratik bir ortam yok, baskı oluşmuş durumda. Adayların rahat gezmesini, insanlarla iletişim kurmasını engellemeye çalışıyorlar.” dedi.
Gazetemiz adına Hulusi KÖŞKER’e, MHP Mucur Belediye Başkan Adayı ve ağabeyi Hasan Hüseyin KÖŞKER’e ve bütün sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Haber: Ramazan DAĞLI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir