- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL

Köylere Yapılacak Yatırımların Bütçesi Görüşüldü

Mucur Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2022 yılı nisan ayı olağan meclis toplantısı Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapıldı.
Toplantıya İlçemiz Kaymakamı ve Köylere Hizmet Götürme Birlik Başkanı Faruk ERDEM, İl Genel Meclis Üyesi Durdu Özen ile Köy Muhtarları katıldı.
Birlik Müdürü Mehmet Er tarafından gündemin okunmasının ardından 2021 yılı kesin hesap bütçesi görüşülerek onaylandı.

2022 yılında yapılması planlanan projelerin de görüşüldüğü toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam ERDEM; köylerin sorunlarını en doğru şekilde çözmek ve köylere daha iyi hizmet sunabilmek için uyum içerisinde hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Köylerimizdeki yatırım çalışmaları ile genel ihtiyaç ve sorunların konuşulduğu toplantının son bölümünde köy muhtarlarının talep ve sorunları dinlendi.

Geçen 1 yıllık dönemde Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyesi olarak görev yapan muhtar üyeler Geycek Köyü Muhtarı Hüseyin Öcal ile Karkın Köyü Muhtarı Servet İnaç’ın görev süresi dolması nedeniyle birlik tüzüğü gereği yapılan seçimde 2022-2023 yılları için Kızıldağ Yeniyapan köyü Muhtarı Sedat Torun ile Karakuyu köyü Muhtarı Serdal Doğan 1 yıl için encümen üyesi olarak seçildi. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir