- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
EĞİTİM YEREL

İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Hayati Aktürk emekli Oldu

Mucur halkının sevilen ve sayılan eğitimcilerinden Hayati AKTÜRK emekli oldu.
40 yıllık eğitim hayatına emeklilik ile son veren İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Hayati AKTÜRK, şu açıklamalarda bulundu:
“Yaklaşık 40 yılı aşkın süredir devam eden öğretmen, öğretmen evi müdürü, okul müdürü,Halk Eğitimi Merkezi Müdürü, Mucur Milli Eğitim Müdürü olarak çok severek sürdürdüğüm görevimi bugün itibariyle emeklilik dilekçesi vererek sonlandırdım. Çok şükür devletin malını kendi malımız gibi koruyup kolladım, devletin 5 parasını bile yemedim yedirmedim, aldığım maaşları kuruşuna kadar hak ederek aldım, kursağımıza haram lokma girmedi. Görevim esnasında hak etmeyen hiç kimseyi kırıp incitmedim. Tepkimiz de ,sevgimiz de Allah rızasına uygun ve yasalar çerçevesinde oldu. Gönlüm hoş vicdanım rahat.
Dilerim Allah herkese nasip etsin.
Haklarım başta itina ile yetiştirdiğim öğrencilerime ve HAK EDEN herkese helal olsun.” şeklinde sözlerine son verirken yeni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten Hasan YÜCE atandı.
Hayati AKTÜRK’ün emekli olmasının ardından görevi vekalet devralan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan YÜCE şu açıklamalarda bulundu: İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak bugün itibariyle göreve başlamış bulunmaktayım. Eğitime gönül vermiş biri olarak Mucur İlçemizde yönetici, öğretmen, öğrenci ve diğer paydaşlarımızla evlatlarımız ve Milletimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gayretimiz devletimizin himmeti ve milletimize hizmet olacaktır. Duamız odur ki Rabbim bizi göreve layık görenlere onları da bu yüce millete mahcup etmesin.” dedi. Haber: Ayşegül Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir