- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

İlçemizin Yeni Kaymakamı Görevine başladı

24.08.2023 tarihli 32289 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile İlçemize atanan Kaymakamı Abdüllatif YILMAZ, Perşembe günü itibarıyla görevine başladı.
Görevine başlar başlamaz İlçemizdeki ilk ziyaretini şehitliğimizde gerçekleştirdi.
Vatan uğruna canını vermiş tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar ve uzun ömürler dileyen Kaymakam Abdüllatif YILMAZ kimdir?
İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde doğan İlçemiz Kaymakamı aslen Giresunludur.
İlk ve ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra lise eğitimine Ankara Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesinde başlamış olup, 2012 yılında Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun olmuştur. Üniversite eğitimini 2017 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümünde tamamlayan Kaymakamımız memuriyet hayatına 2015 yılında başlamıştır. Adalet Bakanlığı, Hakimler ve Savcılar Kurulu ile Yüksek Seçim Kurulu’nda çalıştıktan sonra 2018 yılında yapılan kaymakamlık sınavı neticesinde Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir. Trabzon/Of ve Amasya/Merzifon kaymakam refikliği stajlarının ardından Eskişehir İli Beylikova İlçesinde Kaymakam Vekilliği (2019-2021) görevinde bulunmuştur akabinde Isparta İli Senirkent İlçesinde Kaymakamlık görevini sürdürürken 23.08.2023 tarih ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İlçemizdeki görevine asaleten atanmıştır.
Gazetemiz adına Kaymakamımız Abdüllatif YILMAZ, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir