- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL YEREL

İlçemize Yapılacak Olan Doğalgazın Temel Atma Töreni Düzenlendi

İlçemizde 06 Nisan 2017 Perşembe günü doğalgaz temel atma töreni düzenlendi. İlçemizde gerçekleştirilen temel atma törenine Milletvekilleri Mikail ARSLAN ve Salih ÇETİNKAYA, Valimiz Necati ŞENTÜRK, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ, İlçemiz Kaymakamı Muhammet Önder, İlçemiz Belediye Başkanı Ali ŞAHİN, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros DULKADİROĞLU, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş AYDOĞAN, KIR-GAZ Genel Müdürü Selçuk AKSAKALOĞLU ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşan Milletvekili Mikail ARSLAN, “Doğalgaz, Mucur’a hayırlı olsun. Amacımız vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri sunmaktır. Diğer ilçelerimize doğalgazın gelmesi için çalışıyoruz.” dedi.
Milletvekilimiz Salih ÇETİNKAYA ise, “Doğalgaz medeniyet demektir. Vatandaşlarımızın işleri doğalgazla daha da kolaylaşacaktır. Sanayicimize sunulan en güzel imkân doğalgazdır. 2018’de de Boztepe doğalgaza kavuşacak.” dedi.
Valimiz Necati ŞENTÜRK, kesintisiz enerji kaynağı olan doğalgazın büyük nimet olduğunu söyledi.
Doğalgazın yaşamın kalitesini arttırdığını belirten Valimiz Necati ŞENTÜRK, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın sloganıyla hareket ederek çalışmalar yürütmekteyiz. Kırşehir Merkezden sonra en güzel hizmetleri Mucur ve Kaman ilçelerimiz almaktadır. Vatandaşlarımız 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi vatan için, ezan için, bayrak için, istikbal için meydanlara çıkarak demokrasiye sahip çıktılar. Mucurlu ve Kamanlı vatandaşlarımız her zaman devletlerinin yanında oldular. Vatandaşlarımız için ne yapsak azdır. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Milletvekillerimiz doğalgazın ilçelerimize getirilmesi konusunda çok gayret ettiler. Kendilerine ve ilimizin en gözde ilçeleri olan Mucur ve Kaman’a doğalgazın getirilmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Doğalgaz, en çok da bayanların işine yarayacaktır. Doğalgazla hayatları kolaylaşacak, konforları artacaktır. Bu duygularla, doğalgazın ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ de bu tür yatırımların tüm hızıyla devam edeceğini ifade etti. İlçemiz’de düzenlenen temel atma töreni, Valimiz ve beraberindeki protokolün butona basarak sembolik olarak doğalgaz borularını birleştirmeleri ile sona erdi.
Haber: Mehmet Burak DAĞLI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir