- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL YEREL

Kaya ÇELİK’in “15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla Kaymakamız Sayın Kaya ÇELİK bir mesaj yayımladı.Kaymakam ÇELİK, mesajında şu ifadelere yer verdi:
FETÖ/PDY terör örgütü tarafından ülkemizde gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimini, üçüncü yıldönümünde bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyorum. Asla unutmamamız ve unutturmamamız gereken 15 Temmuz hain darbe girişimi; demokrasimiz başta olmak üzere Ülkesine, Devletine, Anayasal düzene bağlılığından ve özgürlüğünden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil Milletimizin güçlü duruşu ve yazdığı kahramanlık destanı ile püskürtülmüştür.
Vatan, istiklal ve istikbal tehlikeye düştüğünde birlik ve beraberliğin nasıl sağlanacağını, nasıl tek yürek olunabileceğini, tüm dünyaya gösteren değerli milletimiz tarih boyunca nice ihanetlere göğüs germiştir. FETÖ/PDY terör örgütü ihanet şebekesinin tertibi olan darbe teşebbüsü de halkımızın 15 Temmuz gecesinde gösterdiği kahramanca direnişi sayesinde emeline ulaşamamış, halkımız bir kez daha kendisine yakışanı yaparak vatanı ve bayrağı uğruna canını ve kanını vermekte asla tereddüt göstermemiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz darbe girişimi başta olmak üzere Ülkemizin aydınlık geleceği uğruna, Vatan aşkıyla canını hiçe sayan Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz ile gazilerimizin ailelerinin ve yakınlarının onların bize emaneti olduğu daima yanlarında olacağımızı da bir kez daha vurguluyor; Sizleri en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.” şeklinde sözlerine son verdi. Haber: Ramazan Dağlı

Kaya ÇELİK’in “15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir