- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Mucur Halkı Belediye Ekmeğinin Neden Çıkmadığını Merak Ediyor!

MALUM ŞAHIS BELEDİYE FIRININA NEDEN KİLİT VURDU?

Geçen sayımızda yazdığımız haberimiz büyük bir ölçüde ses getirdi. Mucur’lu hemşehrilerimiz Belediye ekmeğinin neden çıkmadığını merakla bekliyor. Ama her ne sebepse yazdığımız yazılara belediye bir açıklama ve bir cevap veremiyor.
İlçemiz’de bu kadar un fabrikasının olmasına rağmen belediye un mu alamıyor? Maya mı alamıyor? Tuz mu alamıyor? Yeni gelen Doğalgaza uyumlu makineyi mi çalıştıramıyor? Yoksa belediyemizde fırın ekmek ustaları mı yok? Seçimlerde büyük vaat verenler, bırak verdikleri vaadi bir belediye ekmeğini dahi çıkaramıyor. Mucur halkı, yeni belediye başkanı seçilene kadar ekmek çıkarken bir anda Belediye Ekmeği fırınının yeni makine gelmesiyle eski makinenin kaldırılmasıyla beraber daha kaliteli ve daha çok ekmek çıkacağını umarken, kilit vurularak ekmek üretiminin durmasına hiçbir anlam veremiyor.
Belediyemizin parasal sıkıntısı varsa, İlçemiz’de o kadar çok memleket sevdalısı, fabrikatör ve zenginlerimiz varken neden bu işadamları el birliği yapıp da seçimlerdeki yaptıkları yardımı neden belediyenin kendisine yapıp Belediye Ekmek Fırınını üretim haline getirmiyorlar.
Seçimlerden önce işadamlarının belediyeden bir çıkarlarımı vardı da yardıma her zaman hazırlardı? Seçim bitti diye mi yardımları yapacak işadamları kalmadı?
O çok sevdiğiniz gariban ve gurabaların ekmeğine ne oldu?
Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir