- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Belediye Fırınına Kim, Kimler, NEDEN Kilit Vurdu?

10 Ekim 2019 tarihinde yaptığımız haber üzerine İlçemiz halkı da bu yaptığımız habere duyarsız kalmayarak neden kapatıldığına halkımızda bir anlam veremiyor!
Doğalgaz’a uyumlu yeni makinenin gelmesiyle ekmeğinde büyük bir kısmının kaliteli ve adedinin fazla olacağını umarken her ne sebepse yepyeni makinenin belediye fırınında çalışmayarak çürümeye mi bırakıldı? Halk ekmek bekliyor. Madem yeni Doğalgaz’a uyumlu makineyle ekmek çıkartmayacaktınız, kaliteyi iyileştirmeyecektiniz, ekmeğin adet sayısını arttırmayacaktınız, öyleyse eski fındıkla pişirilen makinenin neyi vardı da değiştirdiniz? Ekmek üretimi neden durdu? Ekmek seçim vaatlerine mi karıştırıldı?
Yerel seçimlerden önce partisinden aday gösterilmeyen partisi tarafından adaylıktan çektirilen eski Belediye Başkanı Ali ŞAHİN zamanında yaklaşık 3500-4000 ekmek çıkarılırken şuan bir tane bile ekmek çıkmıyor, sokak hayvanına dahil verilecek ekmek yok.
Yukarıda yazdığımız bu sebeplere bir anlam veremezken Mucurumuzun güzide belediye fırınına kim yada kimler kilit vurdu? Üretim durdu, merak ediyor…
Böyle bir partinin, böyle bir gariban guraba seven bir reisin belediyesine hiç uymuyorda, yakışmıyorda, reisin söylediğiyle alt kısımdaki siyatsetçisininde yaptığı uyuşmuyor..! Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir