- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL YEREL

Mucur Kızıldağ Yeniyapan Köyü Şehit Muzaffer Kılıçaslan Orta Okulu Kütüphaneye Kavuştu

Kırşehir Belediyesi, Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu ve Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile İlçemiz’e bağlı Kızıldağ Yeniyapan Şehit Muzaffer Kılıçaslan İlk ve Ortaokulu Müdürlüğüne kurulan kütüphane 27.02.2018 Salı günü açıldı.
Açılışa Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve 22. Dönem Kırşehir Milletvekili Sayın Hacı TURAN, Kaymakamımız Kaya ÇELİK, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ, İl Milli Eğitim Müdür V. Şevket KARADENİZ, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan GÜNDÜZ, Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ufuk KARADAVUT, Mucur Belediye Başkanı Ali ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin AKBÜLBÜL, Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Şaban FINDIK, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlarımızın katıldı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ, “Belediye olarak Köy okullarına özellikle kütüphane yapıyoruz. Kızıldağ Yeniyapan Şehit Muzaffer Kılıçaslan İmam Hatip Orta Okulundaki kütüphanemiz bunların üçüncüsü. Bir tanede Çiçekdağı’nda açacağız ve açmaya da devam edeceğiz. Mucur İlçemiz Kızıldağ Yeniyapan Köyü Şehit Muzaffer Kılıçaslan İmam hatip Orta Okuluna Belediyemizce yaptırdığımız Kütüphaneyi açtık, Hacı Turan beye kendinin de mezun olduğu okulda bizi yalnız bırakmadığı, Şaban FINDIK hocamıza da vesile olduğu için teşekkür ediyorum. Köydeki çocuklarında Kitap’a ulaşmasını ve güzel ve nezih ortamda ders çalışabilmesi ve kütüphane ortamında olması da son derece önemli. Köyümüze ve Okulumuza kütüphanemiz hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Kütüphanenin açılışı yapıldı ve Başkan BAHÇECİ öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir