- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Mucur VEFA Ekipleri Vatandaşların İmdadına Koşuyor

Mucur Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren VEFA Sosyal Destek Grubu, Mucur halkının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.
Geçtiğimiz yıl COVİD-19 salgınının başlamasıyla birlikte kurulan ve 1 yılı aşkın bir süredir faaliyetine devam eden Mucur VEFA Sosyal Destek Grubu, tam kapanma ve dönemi ve öncesinde sokağa çıkma kısıtlaması olan vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olanların ihtiyaçlarını hanelerine ulaşarak ilâçtan gıdaya, maaştan sağlık ihtiyacına kadar temin ediyor.

Bu kapsamda evde tek başına yaşayan, ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan ve karantinada olan kişiler taleplerini; 112 ya da 8122600 numaralı telefondan ekiplere ulaşarak bildirebiliyor.

Kaymakam Faruk Erdem konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Görevli arkadaşlarımız sürekli olarak ve ciddi bir şekilde ihtiyaçları derhal yerine getiriyor. Şu ana kadar hizmetlerimizde herhangi bir aksama yaşamadık. Şüphesiz ki personelimizin büyük özverisi ve vatandaşımızın da anlayışı sayesinde. Sürecin görünmez kahramanlarından VEFA Sosyal Destek Grubuna teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. Haber: Ramazan DAĞLI

Mucur VEFA Ekipleri Vatandaşların İmdadına Koşuyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir