- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL

Çanakkale Zaferimiz Kutlu, Şehitlerimizin Ruhu Şad Olsun!

İlçemiz’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 104. Yıl dönümü kutlandı.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 104. Yıl dönümü programı ilk olarak Mucur Şehitlik Mezarlığında düzenlen çelenklerin sunulmasıyla başladı. Gerçekleşen programa Kaymakamımız Sayın Kaya ÇELİK, Belediye Başkanı Ali ŞAHİN, Cumhuriyet Başsavcısı Orçun Deniz TAŞKIN, çok sayıda daire müdürleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Şehit Yakınları, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Şehitler Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının çelenklerinin sunulmasının ardından, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. İlçe Müftümüz Mehmet Ali DİLEK tarafından şehitlerimiz için okunan dua ile buradaki program sona erdi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 104. Yıl dönümü programının ikinci bölümüne İlçemiz Hükümet Konağı Konferans salonunda devam edildi. Burada Saygı duruşu ve akabinde İstiklal marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Müzik dinletisi ve oratoryo sunumundan sonra öğrenciler tarafından tiyatro gösterisi sergilendi. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 104. Yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesinin ardından program sona erdi. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir