- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL

Depremzedeler için uyku tulumu dikiliyor

Kırşehir Halk Eğitimi Merkezi, giyim öğretmenleri ve usta öğreticileri depremzedelere uyku tulumu dikiyor.
Kırşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Yegin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Kırşehir Halk Eğitim Merkezi olarak burada bulunan diğer usta öğretici arkadaşlarımızla beraber deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza hiç bir ücret talep etmeden uyku tulumu dikiyoruz.
Bilindiği üzere bundan önce pandemi sürecini geçirmiştik. Yine o zamanda covid döneminde maske dikmiştik. Elimizden geldiği kadar bir şeyler yapıp onlara zor günlerinde destek olmaya çalışıyoruz.
Ayrıca; kışlık giysi, battaniye, bere, şapka, şal, pijama, yelek ve kilim üreterek de deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza gönderiyoruz.
Üretilen ürünler ile yanına eklenen muhtelif kuru gıdalar depremzedelere teslim edilmek üzere gönderiliyor.
Uyku tulumlarının fermuarlarını bedelsiz gönderen iş insanı Yusuf Akçelik’e, Mucur Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Giyim Öğretmeni Nurgül Tunçbilek hocama değerli katkıları için çok teşekkür ederiz.
Yine tulumları diken giyim öğretmeni ve usta öğreticiler, katkısı olan müdür yardımcılarımıza çok teşekkür ederiz. Herkes canla başla çalışıyor. Herkes yardım etmek istiyor. Bu zor günleri birlik beraberlik içerisinde aşacağız.” dedi. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir