- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL

Yaşlı Vatandaşlarımıza İftar Yemeği Dağıtıldı

Paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında ilçemiz merkezi ve mahallelerinde ikamet edip yemek yapacak kimsesi olmayan 60 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza iftarda sıcak yemek dağıtımı başladı.
Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da hayata geçirilen proje ile evinde yemek yapacak kimsesi olmayan vatandaşlarımıza iftar saatinde sıcak yemek servisi başladı.
Her gün farklı menülerin olduğu yemekler bedeli mukabilinde Öğretmenevi yemekhanesinde yaptırılırken Kaymakamlık tarafından görevlendirilen personel tarafından iftar öncesi ikametlerinden ayrılmalarına gerek kalmadan evlerine ulaştırılıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Faruk Erdem; “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yemeğini yapamayan yaşlılarımıza sıcak yemek ulaştırıyoruz. Geçen yıl bu hizmetten memnun kalan yaşlılarımız ramazan öncesi yine sıcak yemek istedikleri için bu yıl da aynı uygulamayı yapıyoruz. Hazırladığımız menüler 1. sınıf ve haftalık oluşturuyoruz. Kullanılan malzemelerin hepsi en üst kalitedeki ürünlerden oluşuyor. Yemeğin hazırlanması ve dağıtılması da ciddi bir emek gerektiriyor. Bu noktada arkadaşlarımız ciddi emek veriyor. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Ramazan’ın tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir