- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL SPOR

Avustralya’dan Kırşehir Tekvandoculara Ziyaret

Avustralya’dan Kadim Dostum tekvando branşında milli antrenör Mustafa BOZKURT; Kırşehir’deki tekvando camiasına ziyaretlerde bulundu.
Avustralya’da 33 yıldır kulüp başkanlığı yapan, Avustralya’da söz sahibi olan ve Türklerin spor öncüsü olan, aynı zamanda uluslararasında başarısı bulunan ve Afganistan’ın da 1. sezon milli takımının teknik direktörlüğünü yapan Değerli hocamız Mustafa BOZKURT ilimize gelerek Türkiye’deki tekvando ile Avustralya’daki tekvando branşında Bizler ne yapıyoruz ve ülkemizdeki tekvandonun önemini içeren teknik konularda fikir alışverişinde bulunarak günümüz tekvandosunu değerlendirmelerde bulunduk. Mustafa Hocam çok öncelere dayanan dostluğumuza binanel samimi bir ortamda Kırşehir de ki tekvando antrenörlerinden başta Sinan DEMİR, Salim DEMİR, Osman Çevik ve Kırıkkale antrenörü Mustafa BOZKURT olmak üzere ileriye dönük ikili ortak kamp yapmak için istişarelerde bulunduk. Bizlerde Kırşehir’li tekvando antrenörleri olarak Avustralya’da çalışmalarına devam eden Mustafa hocama başarılarından dolayı kendilerini tebrik ettik. 2020 yılı içerisinde tekrar bir araya geleceğimizi kararlaştırdık. Ülkemizi uluslararasında bayrağımızı göndere çekecek elit sporcuların alt yapısını oluşturmaya karar verdik. Her şey Türkiyenin başarısı için el birliği ile çalışacaklarına söz verdiler.
Yurt dışında yaşayan gurbetçi antrenör ve sporcu kardeşlerimizi hiç bir zaman yalnız bırakmadık. onlarda bizleri uluslararası şampiyonalarda yalnız bırakmadılar. onlar gurbetçi olsalar da gönüllerin bir olması amacımız uluslararası arenada bayrağımızın göndere çekilmesi her zaman asli görevimiz olmuştur dediler. Eski teakwondo milli takımlar antrenörü Sinan DEMİR Mustafa hocamın bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Haber Merkezi
Avustralya'dan Kırşehir Tekvandoculara Ziyaret

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir