- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

İlçemiz’de 2020 Yılı 2. Dönem Okul Aile Birliği Toplantısı Gerçekleşti

Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı Mucur Hacı Derviş Rasim Ünsal İlkokulu Okul Müdürü İ. Fırat KARAGÜLLÜ’nün açılış konuşmasıyla başladı.
Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayati AKTÜRK’ün velilerimizle tanışması ve velilerimize hitabiyla devam etti. Okul müdürü İ. Fırat KARAGÜLLÜ okulun durumu, eğitim öğretim, devam devamsızlık durumu gibi konular hakkında velileri bilgilendirdi.
Hacı Derviş Rasim Ünsal İlkokulu Müdür yardımcısı Nazire ÇİÇEK velilere okulda yapılan sosyal ve kültürel etkinlikler, projeler hakkında bilgi verdi. Velilerin dilek ve temennileri ile toplantı sona erdi. Daha sonra veliler, sınıf Veli toplantılarına katılarak sınıf öğretmenleri ile görüştüler.
Toplantının sonunda bir konuşma yapan Hacı Derviş Rasim Ünsal İlkokulu Okul Müdürü İ. Fırat KARAGÜLLÜ; “Toplantıya katılarak bizleri onurlandıran İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hayati AKTÜRK’e anlamlı konuşmalarından dolayı kendisine saygılarımızı sunar teşekkür ederiz. Ayrıca toplantıya katılan tüm velilerimize de ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını dileriz.” dedi. Haber: Ramazan Dağlı
İlçemiz’de 2020 Yılı 2. Dönem Okul Aile Birliği Toplantısı Gerçekleşti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir