- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Vali AKIN’dan Mucur’da Denetleme

“Kurallara hep birlikte riayet etmeliyiz...”

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, geçtiğimiz pazartesi günü ilçemizi ziyaret ederek korona virüs ile mücadele kapsamında alınan ve uygulanan tedbirlere yönelik denetimde bulundu.

Vali AKIN ilk olarak Mucur Hükümet Konağını ziyaret ederek bir toplantı düzenledi. Toplantıda Kaymakam Faruk Erdem’den ilçemizde devam eden yatırımlar ve salgınla mücadele kapsamında yürütülen faaliyetler hakkında geniş kapsamlı bilgiler aldı.

Daha sonra ilçemizde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden İbrahim Akın, Korona virüs tedbirlerine uyulması konusunda vatandaşlara hatırlatmalarda bulundu.

İlçede vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokakları gezerek esnaflarımıza hayırlı kazançlar dileyen Vali İbrahim Akın, “Bu süreçte uyulması gereken maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına hep birlikte riayet etmeliyiz. Hem kendi sağlığımızı hem de toplum sağlığını korumaya yönelik alınan tedbirlere uyarak bu süreci kısa sürede atlatmamıza yardımcı olacağız. İş yerlerimizde ve sosyal hayatımızda kurallara uyma konusunda hassasiyet göstermezsek, yeni kısıtlamalarla karşı karşıya kalırız. Mucurlu hemşerilerimizden kurallara uymasını istiyor, sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

Valimiz Sayın İbrahim Akın’a Mucur Kaymakam Faruk Erdem ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Haber: Ramazan Dağlı
Vali AKIN’dan Mucur'da Denetleme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir