- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
RESMİ İLANLAR

Mucur TSO’dan Önemli Duyuru

MUCUR TİCARET VE SANAYİ ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NDAN
MUCUR TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİNE
ÖNEMLİ DUYURU

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu ve bu kanun çerçevesinde yayınlanan ilgili yönetmeliğin 8. maddesi gereğince, üyelerin vergi mükellefiyetlerine ilişkin oda kayıtlarını kontrol ederek güncellemeleri gerekmektedir.Vergi mükellefiyetine ilişkin kayıtlar 09 EYLÜL 2022 CUMA günü mesai bitimine kadar incelemeye açık tutulacaktır. Bu süre zarfında üyeler odamıza bizzat başvurarak vergi mükellefiyetlerine ilişkin kayıtlarını kontrol edebileceklerdir.

Kayıtların üyeler tarafından incelenmesi aşamasında, düzeltilmesi icap edilen hususların mevcudiyeti halinde, üyelerin kayıtlı bulundukları vergi dairelerinden temin edecekleri resmi yazılar ile Odamıza müracaatları gerekmektedir.

09 EYLÜL 2022 CUMA günü mesai bitimine kadar incelemeye açık tutulacak vergi mükellefiyetine ilişkin kayıtların bu süreye kadar üyeler tarafından kontrol edilmemesi halinde, ilgili yönetmelik hükümleri gereğince, Odamız kayıtlarının doğruluğunun üyeler tarafından kabul edilmiş sayılacağı önemle duyurulur.

İşbu duyuru kanunen yapmakla yükümlü olduğumuz vergi mükellefiyetlerinin güncellemesi neticesinde üyelerimizin herhangi bir hak kaybına uğramaması için yayınlanmış olup, tüm üyelerimizi vergi mükellefiyetlerine ilişkin oda kayıtlarını incelemeye davet ederiz.

Duyurulur.

Resmi İlanlar ilan.gov.tr’de                   BASIN: ILN01682152

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir