- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL

VEFA Yardım Merkezinde Gıda Kolisi Dağıtımları Devam Ediyor

Ramazan ayı öncesi kurulan Mucur Kaymakamlığı VEFA Yardım Merkezi, ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi hazırlamaya devam ediyor.

Hayır yapmak isteyenlerin bağışları ve yardım talep edenlerin taleplerinin alındığı merkezde, mağdur olduğu tespit edilen vatandaşların gıda kolileri personel tarafından evlerine ulaştırılıyor. Vatandaş mahremiyeti gereği yardım merkezinden şahıslara koli dağıtımı yapılmıyor. Gıda kolisi hazırlamak üzere temin edilecek malzemeler ise yerel esnafa destek olmak amacıyla Mucur’daki esnaflarımızdan alınıyor.

Yardım yapmak isteyen hayırsever vatandaş ve kurumlar VEFA Yardım Merkezine; gıda kolisi, erzak, alışveriş kartı ile gıda temini için nakit bağışta bulunuyor.

1. Pazar Yerinin arkasında bulunan Ziraat Odasının eski yerinde faaliyetini sürdüren VEFA Yardım Merkezinde gün boyu görevli personel bağış yapmak ya da bağıştan faydalanmak isteyenlere yardımcı olurken, 0386 8124127 numaralı telefondan da bilgi alınabilir.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakamlık VEFA Yardım Merkezi Koordinatörü/İlçe Müftüsü Mehmet Ali Dilek; “Beklediğimizin çok üzerinde işler iyi gidiyor. Yardım yapmak için başvuran çok sayıda vatandaşımıza yardımcı oluyoruz. Aynı şekilde yardım almak isteyenlerin taleplerini de buradan alıyoruz. Sürekli görevli arkadaşımız var burada. İşlerimiz aksamadan devam ediyor. İnşallah işin sonunu da hayırlısı ile güzelce bitiririz.” ifadelerini kullandı. Haber: Ramazan Dağlı
VEFA Yardım Merkezinde Gıda Kolisi Dağıtımları Devam Ediyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir