- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Yeni Mucur Müftüsü Göreve Başlayacak.

2018 yılından bu yana İlçemizde görev yapan Mehmet Ali DİLEK, 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü itibariyle Manisa ili Alaşehir ilçesinde ki görevine başlamasıyla birlikte yeni Müftü Mustafa ÖZTÜRK, Mersin’in Mut ilçesinden, İlçemiz Mucur’a tayin edilerek bugün görevine başlayacak.
Müftü Mustafa ÖZTÜRK, Mut halkına bir mesaj yayımlayarak veda etti:
Müftü ÖZTÜRK mesajında;
“Aziz Mut’lulular, Değerli Kardeşlerim,
Bizlere aziz dinine hizmet etme şerefini bahşeden Yüce Rabbimize minnettarlık duyguları içerisinde hamd ve sena ediyorum.
İnsanlığı hakka, adalete, faziletlere ve temel insanlık değerlerine çağıran Hz. Peygamber (sas) efendimiz başta olmak üzere tüm elçilere salat , o elçinin yolundan giden bahtiyar insanlara selam ediyorum.
Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmenliğine göre, Kırşehir İli Mucur İlçe Müftülüğüne atanmam nedeniyle Mut İlçemizden 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü mesai ile birlikte ayrılıyorum.
Değerli Kardeşlerim,
Mut İlçemizden ayrılmanın hüznünü yaşarken 6,5 yıllık görevmin ardından hep birlikte şahid olduğunuz süreçlerin sonunda buralarda çok canlı ve heyecanlı hizmetler sunulmasını gördükten sonra ayrılmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Degerli Kardeslerim,
Bu hizmet süreci içinde kıymetli Mut Kaymakamı İhsan AYRANCI ve diğer çalışmış olduğum Kaymakam beylerin kurumumuza destek ve himayeleri ayrı bir başlığı içermektedir. .Zat-ı alilerine şükran borçluyum.
Bunun yanında Belediye Başkanımız Volkan ŞEKER başta olmak üzere ilçemiz tüm kurum müdürlerine , paydaş olduğumuz kurumlara, kurum personelimize, cefakar ve vefakar hocalarımıza, alicenap ve hayırsever Mut halkına , TDV Mut Şube Yönetimine ve işbirliği yaptığımız STK’lara çok teşekkür ediyorum.
Faaliyetlerimizi kamuoyuna duyuran yerel ve ulusal basın temsilcilerine de çok teşekkür ediyorum.
Bu zamana kadar bu güzel ilçede hizmetlerimizi her zaman Allah’ın rızasını gaye edinerek kullarının maslahatı için yaptık. İyi niyet ve amaçlarımızın güzelliğinin eksikliklerimizi örteceğine inanıyoruz.
Bizleri tanıyan, takip eden ve hukukumuz olan tüm kardeşlerime bu vesile ile selamlarımı sunuyor ve şu dua ile bitiriyorum.
“De ki: ‘Rabbim! (Gireceğim yere) doğruluk ve esenlik içinde girmemi sağla. (Çıkacağım yerden de) beni doğruluk ve esenlik içinde çıkar. Katından bana yardımcı ve bir kuvvet ver’. ”(İsra, 80)
Allah’a ısmarladık, hakkınızı helal ediniz.
Vesselam…” dedi. Haber: Ayşegül Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir