- Dağdelen Gazetesi - Doğru, Dürüst, Tarafsız, Güncel...
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Esnaflarımız İşyerlerinin Önünü Kendisi Temizliyor!

Uzun yıllardan beridir ülkemizin bazı bölgelerinde ve ilçemizde de bu şekilde kar yağışı görülmemişti.
İlk yağdığında hızlı ve çok yağması çiftçilerimizde, halkımızda, esnafımızda büyük bir sevinç yarattı.
İlk yağan kar birçok ulaşım ve yolları kapattı. Bu yağışın ansızın ve uzun bir aradan sonra yağması karla mücadele edecek olan birçok kurum ve kuruluşu gafil avladı.
Özellikle ilçemize yağan bu en son karla birlikte ilçemizin ana yollar ve arayollarında ulaşım sıkıntısı yaşandı. Bu şekilde olmasına ilçemiz halkı bugüne kadar bir anlam veremedi. Mucur Belediyesi yol ve kar temizliği hizmetinde sınıfta kaldı.
Belediye binasının önü bile güç bela temizlenirken diğer kurum ve kuruluşların olduğu Kaymakamlık binası önü ve kaldırımları kardan geçilmiyor.
Mucur Belediyesi’ne ait ekip ve ekipmanlar yetişmiyor mu? Gördüğümüz kadarıyla dışarıdan İş Makineside kiralandığı halde neden kaç gündür anayollar, arayollar, kaldırımlar temizlenemiyor? Mucur Belediye Başkanına buradan sesleniyorum; Her gelen bir makam arabasının sevdasında. Makam arabanızla gelip geçerken yolları, kaldırımları görmüyormusunuz? Görmüyorsanız görmek için o lüx arabanıza binin şu mahalle aralarınıda bir gezin. Şayet o lüx arabanız gezebilirse…
Bu denli hizmetinizden dolayı Mucur halkı adına sizlere teşekkür ediyorum!.. Haber: Ramazan Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir